Pro váš snadný nákup používáme na webu k personalizaci a analýze návštěvnosti cookies. Více informací

Úvod » Noty a notové stojany » Zpěvníky » MS The Little Black Book Of Rock Hits Zpěvník


MS The Little Black Book Of Rock Hits Zpěvník

+ ZDARMA 3 roky záruky



Číslo produktu: HN112067
Výrobce: MS
EAN kód: 9781846095818
cena bez DPH: 340 Kč
cena s DPH (21 %):
412 Kč

do košíku:

Knihy z edice The Little Black Book jsou zpěvníky, které obsahují text a akordové značky, a nejvíc je tak ocení kytaristé. Tento díl je věnován rockovým hitům.

Seznam skladeb:

(Don't Fear) The Reaper [Blue Oyster Cult]

18 'Til I Die [Adams, Bryan]

20th Century Boy [T Rex]

Alive [Pearl Jam]

All Day And All Of The Night [Kinks, The]

All Right Now [Free]

Bad Love [Clapton, Eric]

Bad Medicine [Bon Jovi]

Bad To The Bone [Thorogood, George And The Destroyers]

Band On The Run [Mccartney, Paul] [Wings]

Bat Out Of Hell [Meatloaf]

Bring Your Daughter... To The Slaughter [Iron Maiden]

Caroline [Status Quo]

Crosstown Traffic [Jimi Hendrix Experience, The]

Cryin' [Aerosmith]

Cuts Like A Knife [Adams, Bryan]

Detroit Rock City [Kiss]

Elected [Cooper, Alice]

Everything About You [Ugly Kid Joe]

Free Bird [Lynyrd Skynyrd]

Get It On [T Rex]

Get The Funk Out [Extreme]

Hanging On The Telephone [Blondie]

Here I Go Again [Whitesnake]

Hero Of The Day [Metallica]

Hit Me With Your Best Shot [Benatar, Pat]

Holding Out For A Hero [Tyler, Bonnie]

Hush [Deep Purple]

In The End [Linkin Park]

Inside [Stiltskin]

Joe's Garage [Zappa, Frank]

Keep On Loving You [REO Speedwagon]

Keep The Faith [Bon Jovi]

Knockin' On Heaven's Door [Guns N' Roses]

Lady Writer [Dire Straits]

Little Miss Can't Be Wrong [Spin Doctors]

Live And Let Die [Wings]

Love Rears Its Ugly Head [Living Colour]

Love Walked In [Thunder]

Lyla [Oasis]

Message In The Bottle [Police, The]

Midnight Rider [Allman Brothers Band, The]

Money For Nothing [Dire Straits]

Of Wolf And Man [Metallica]

Oye Como Va [Santana]

Panama [Van Halen]

Paper Plane [Status Quo]

Parisienne Walkways [Moore, Gary]

Pour Some Sugar On Me [Def Leppard]

Purple Haze [Jimi Hendrix Experience, The]

Rock 'N' Roll Star [Oasis]

Rosanna [Toto]

School's Out [Cooper, Alice]

Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band [Beatles, The]

Should I Stay Or Should I Go [Clash, The]

Since You've Been Gone [Rainbow]

Slither [Velvet Revolver]

Sweet Home Alabama [Lynyrd Skynryd]

The Changing Man [Weller, Paul]

The Joker [Steve Miller Band]

Vertigo [U2]

Viva Las Vegas [ZZ Top]

Waiting For An Alibi [Thin Lizzy]

Walk This Way [Aerosmith]

Weak [Skunk Anansie]

What I Am [Brickell, Edie And The New Bohemians]

White Wedding [Idol, Billy]

Wind Of Change [Scorpions, The]

Wishing Well [Free]

Won't Get Fooled Again [Who, The]

You Ain't Seen Nothing Yet [Bachman Turner Overdrive]

You Oughta Know [Morissette, Alanis]