Pro váš snadný nákup používáme na webu k personalizaci a analýze návštěvnosti cookies. Více informací

Úvod » Noty a notové stojany » Zpěvníky » MS The Little Black Songbook: 21st Century Hits Zpěvník


MS The Little Black Songbook: 21st Century Hits Zpěvník

+ ZDARMA 3 roky záruky

na objednání


Číslo produktu: HN150769
Výrobce: MS
EAN kód: 9781849386173
cena bez DPH: 388 Kč
cena s DPH (21 %):
470 Kč

do košíku:

Zpěvníky z edice Little Black Book obsahují texty a akordy k desítkám populárních skladeb. Tato verze těchto zpěvníků kapesní velikosti představuje ty největší hity 21. století.

Seznam skladeb:

1973 [Blunt, James]

A-Punk [Vampire Weekend]

Are You Gonna Be My Girl [Jet]

Beautiful Day [U2]

Best Of You [Foo Fighters]

Bleeding Love [Lewis, Leona]

Broken Strings [Morrison, James] [Furtado, Nelly]

Can’t Get You Out Of My Head [Minogue, Kylie]

Chasing Cars [Snow Patrol]

Chasing Pavements [Adele]

Complicated [Lavigne, Avril]

Crazy [Barkley, Gnarls]

Dakota [Stereophonics]

Danger! High Voltage [Electric Six]

Death [White Lies]

Dog Days Are Over [Florence + The Machine]

Dry Your Eyes [Streets, The]

Feel [Williams, Robbie]

Feel Good Inc. [Gorillaz]

Feeling Good [Muse]

Golden Skans [Klaxons]

Golden Touch [Razorlight]

Gotta Get Thru This [Bedingfield, Daniel]

Grace Kelly [Mika]

Great DJ [Ting Tings, The]

Here With Me [Dido]

Hey Ya! [OutKast]

Hoppípolla [Sigur Rós]

I Believe In A Thing Called Love [Darkness, The]

I Don’t Feel Like Dancin’ [Scissor Sisters]

I Just Don’t Know What To Do With Myself [White Stripes, The]

I Kissed A Girl [Perry, Katy]

I Predict A Riot [Kaiser Chiefs]

In The End [Linkin Park]

It’s My Life [Bon Jovi]

Jenny Don’t Be Hasty [Nutini, Paolo]

La Ritournelle [Tellier, Sébastien]

Leave Right Now [Young, Will]

Like I Love You [Timberlake, Justin]

Little Lion Man [Mumford & Sons]

Little Sister [Queens Of The Stone Age]

Lose Yourself [Eminem]

Maps [Yeah Yeah Yeahs]

Mr. Brightside [Killers, The]

Na?ve [Kooks, The]

Paper Planes [M.I.A.]

Patience [Take That]

Poker Face [Lady Gaga]

Roscoe [Midlake]

Sex On Fire [Kings Of Leon]

Smile [Allen, Lily]

Somewhere Only We Know [Keane]

Standing In The Way Of Control [Gossip]

Suddenly I See [Tunstall, KT]

Sweet Disposition [Temper Trap, The]

Take Me Out [Ferdinand, Franz]

The Importance Of Being Idle [Oasis]

The One I Love [Gray, David]

The Seed (2.0) [Roots, The] [ChesnuTT, Cody]

This Love [Maroon 5]

Time To Pretend [MGMT]

Toxic [Spears, Britney]

Trouble [LaMontagne, Ray]

Umbrella [Rihanna] [Jay-Z]

Viva La Vida [Coldplay]

Warwick Avenue [Duffy]

White Winter Hymnal [Fleet Foxes]

Your Love Alone Is Not Enough [Manic Street Preachers]